Workshop kernboodschappen Droomfondsproject Haringvliet

In 2018 gaan de Haringvlietsluizen op een kier. In aanloop hierop werkt een unieke coalitie van zes natuurorganisaties aan een natuurlijker Haringvliet. De financiële bijdrage uit het Droomfonds van de Nationale Postcode Loterij is daarbij een onmisbare impuls. Onze ambitie: ruim baan voor de dynamiek van deltanatuur, trekvissen en -vogels waar mensen van kunnen genieten! Begin 2017 is het programma halverwege de rit en moet er nog veel gebeuren. 

 

Werksessie kernboodschappen & media

De opdracht was om in twee keer een halve dag alle deelprojectleiders en het verhaal van het Haringvliet weer samen te brengen. Zo versterkt de samenwerking en krijgt elke deelprojectleider het overall verhaal weer goed scherp. In de loop der tijd is er doorloop geweest in menskracht en heeft het programma overall flinke stappen gezet. We oefenen met het kort en krachtig presenteren en verwoorden van je eigen deelproject, met hoe je dan nog steeds het overall verhaal van het programma kunt vertellen én met het uitleggen van de (vermeende) knelpunten tussen deelprojecten onderling. Uitdagend was dat de deelnemers van deze werksessie zijn op verschillende wijzen betrokken bij het project; soms als communicatieadviseur, soms als projectleider maar ook als adviseur of als persvoorlichter. Daarom is gekozen voor 2x een halve dag zodat het programma na een halve dag nog aangepast kon worden. Door te oefenen met camera en die opnames te bespreken kwam uiteindelijk meer inzicht in kansen en risico’s voor de komende tijd.

 

Lees verder over het Droomfonds Haringvliet programma.

Contact

Buiten de lijntjes is nog altijd op het papier

Contact heb ik het liefst face to face, persoonlijk… dus mail of bel me en ik kom naar je toe voor een gesprek.  Heb je haast en spoed en kun je niet wachten? Stuur dan een appje of een sms.