Woorden vinden

Woorden. We vinden ze best lastig en moeten soms vreselijk zoeken naar de juiste. Je moet er maar van houden. Sommige mensen tikken zo een velletje vol, anderen staren uren naar een leeg papier. Voor diverse klanten help ik de woorden vinden. Vaak is er meer aan de hand dan alleen het niet kunnen vinden van de juiste woorden. Vaak is het ook een zoektocht naar ‘Wie ben ik nou werkelijk en Wat kan ik leveren als dienst‘. Werkend aan je website is die vraag het meest prominent. Want dan wordt het ineens zwart op wit en oh zo echt. Het draait bij mij om het beeld en de tekst. Voor websites technisch bouwen en vindbaar maken werk ik altijd samen met anderen. 

 

Woorden vs massage met Helen

Zo ontmoet ik Helen via via. Zoals het altijd gaat. Via via komen mensen op mijn pad waar ik van kan leren en die mij weer verder kunnen helpen. Vanaf het eerste moment hebben Helen en ik een klik. We kijken op de wereld vanuit een brede liefdevolle blik waarbij we graag willen blijven leren en ontdekken. Waarbij elke tegenslag een reden is om in je eigen spiegel te kijken en je af te vragen; waarom raakt me dit nou zo? Helen blijkt -naast een liefdevolle vrouw en inmiddels vriendin- bovendien een waanzinnige masseuse. En laat ik dat nou heel erg lekker vinden:). Tegelijkertijd worstelt ze met taal en spelling. Met vragen als hoe geef ik woorden aan dat wat ik doe want ik doe zoveel en ik krijg het niet samengevat. Zo komen onze krachten samen. Ik help haar de woorden te vinden voor haar verhaal. Met name op haar website, maar ook in de factsheets die ze naar klanten stuurt met aanvullende informatie. En zij masseert mij af en toe. Wat een feest. Meer over Helen lees je op www.helenadriana.com.

PS: over social media marketing van je eigen kleine onderneming hoef ik Helen niets uit te leggen. Dat doet ze geweldig. Kijk maar eens op haar Facebookpagina

 

Het transformatiespel met Roos

Roos Zierikzee is een coach en trainer en toevallig kwamen we elkaar tegen. Net als Barbera worstelde Roos met het vinden van de juiste woorden. Toen we elkaar ontmoetten zat ze in de hernieuwde opstart van haar adviesbureau. Ik speelde bij haar het transformatiespel; een zeer bijzondere trainingsmethode die je spelenderwijs diep bij met eigen emoties, kansen en worstelingen confronteert. Na een periode uit de running te zijn geweest door ziekte wilde ze nu weer aan de slag. Roos is een zeer kundige persoonlijke trainer die altijd werkt vanuit het contact tussen mensen onderling. Daarbij gebruikt ze geen digitale middelen maar vooral haar nieuwsgierigheid, kracht van persoonlijk contact en enorme koffer vol trainingsmethodieken die ze zich eigen maakte in haar lange carrière als trainer. Ook bij Roos heb ik geholpen om de juiste woorden te vinden om haar verhaal te vertellen. Dat bleek nog best lastig om tientallen jaren ervaring samen te vatten. Maar een aantal sessies samen naast de computer bleken uiteindelijk dé werkwijze voor goed resultaat Bekijk haar website op www.rooszierikzee.nl.

 

Met een glimlach aan de slag voor Arne

Arne en ik kennen elkaar via Prolander waar we beiden zijn ingevlogen om deze nieuwe jonge ambtenarenorganisatie met veel oudgedienden te helpen hun blik te verbreden en creatief aan de slag te gaan. Na een aantal strategische schrijfsessies voor Prolander vroeg Arne of ik ook wilde helpen met wat andere schrijfklussen, zoals voor zijn website. Waar Arne een kei is in zeer complexe gebiedsprocessen sturen en begeleiden, weet hij ook waar zijn kracht niet ligt. Dus heeft hij in twee korte sessies – waarin we veel hebben gelachen – tegen mij aan gepraat en heb ik daarna de teksten voor de site gemaakt. Zo simpel is het soms:). Meer over Arne op www.swarteruimte.nl

Contact

Buiten de lijntjes is nog altijd op het papier

Contact heb ik het liefst face to face, persoonlijk… dus mail of bel me en ik kom naar je toe voor een gesprek.  Heb je haast en spoed en kun je niet wachten? Stuur dan een appje of een sms.