Wereld Natuur Fonds – communicatie & media

Bovenaan mijn wensenlijstje prijkte De Panda al geruime tijd. Strijdend voor een mooie gezondere wereld waarin we in harmonie leven met de natuur. Bovendien, kijkt Wereld Natuur Fonds zoveel verder dan alleen Nederland. Een heuse eer om te mogen helpen en samen te werken met zoveel gepassioneerde natuurmensen wereldwijd.

Na de zomer 2021 als achtervang bij de woordvoerders, onder meer rondom de internationale klimaattop de CoP en bij de bekendmaking van Jochem Myjer als nieuwe ambassadeur voor het Nederlandse landschap. Daarna rond de kerst met het heugelijke feit dat de Postcode Loterij een groot project in het Geul- en Gulpdal gaat ondersteunen. En het eerste kwartaal van 2022 in een iets andere rol als interim communicatemanger voor de afdelingen Food & Finance. Want duurzaam financieren wordt steeds meer essentieel voor het overleven van onze planeet. Net als een natuurvriendelijker, lokaler dieet.

Contact

Buiten de lijntjes is nog altijd op het papier

Contact heb ik het liefst face to face, persoonlijk… dus mail of bel me en ik kom naar je toe voor een gesprek.  Heb je haast en spoed en kun je niet wachten? Stuur dan een appje of een sms.

Geïnteresseerd in een training?