Presenteren van het wonderwater

Soms mag je iemand redden en dan word je er zelf ook nog heel blij van ook. Op één van de laatste dagen van augustus belt Ilja van de CliniClowns: “Jet help! We hebben volgende week de lancering van het wonderwater en onze presentator heeft zojuist afgezegd. Weet jij iemand of wil jij het doen?“. Daar hoef ik geen tel over na te denken; deze doe ik zelf. Veel te leuk.

Wonderwater lanceerden we in het Leidsebosje aan de Stadhouderskade middenin Amsterdam. En iedereen kent de kracht van verbeelding, dat bleek wel uit de verhalen. Als presentator had ik de eer om de verhalen aan te kondigen van Angela Schijf, Renate Gerschtanowitz en Nasrdin Dchar en natuurlijk van de CliniClowns zelf.

Wonderwater is water waar je blij van wordt, wat je kalmte geeft of waar je lef van krijgt. Zoals de CliniClowns zelf zeggen: ‘een CliniClowns in een flesje’. En hoe vaak je het ook opnieuw vult, het blijft werken. Hoe gaaf is dat. Dus je steunt het goede doel en je duikt zelf in de wereld van verbeelding. Ook voor grote mensen. Want… een beetje verbeelding doet wonderen!

Wonderwater koop je via www.cliniclowns.nl/wonderwater

 

Contact

Buiten de lijntjes is nog altijd op het papier

Contact heb ik het liefst face to face, persoonlijk… dus mail of bel me en ik kom naar je toe voor een gesprek.  Heb je haast en spoed en kun je niet wachten? Stuur dan een appje of een sms.

Geïnteresseerd in een training?