PR & Communicatie Zuid Hollands Landschap

Mijn liefde voor de natuur blijft gelukkig ook terugkomen in mijn werk. Als je eenmaal met boswachters hebt gewerkt, laten ze je namelijk nooit meer los (en jij hen niet:)). Sinds eind 2019 help ik het Zuid Hollands Landschap, onze eigen provinciale boswachters, bij hun communicatiestrategie, woordvoering en PR.

Met een nieuw hoofd communicatie is ZHL in 2020 hard aan de slag om de volgende stap te zetten in haar bekendheid en in het vertellen over onze prachtige Zuid Hollandse achtertuin. De Coronacrisis maakte het niet altijd makkelijk om elkaar te zien, en zeker niet in het ‘veld’, maar een training over media en woordgebruik lukte wel. Ook heb ik mogen helpen schrijven aan de brandstory, de Tone of Voice en de statements. En als het even spannend wordt in de media, denk ik graag mee.

Contact

Buiten de lijntjes is nog altijd op het papier

Contact heb ik het liefst face to face, persoonlijk… dus mail of bel me en ik kom naar je toe voor een gesprek.  Heb je haast en spoed en kun je niet wachten? Stuur dan een appje of een sms.

Geïnteresseerd in een training?