PR & Communicatie voor NWEA

Zo lang de wind waait…. hebben we licht. Dankzij windenergie krijgen we groene duurzame energie die essentieel is om Nederland CO2-neutraal te krijgen en de doelstellingen van het Klimaatakkoord te halen. Sinds eind 2019 help ik NWEA bij haar PR & Communicatie.

NWEA is de branche-organisatie van alle bedrijven in de Nederlandse windsector, zowel op land als op zee. Met de komst van windmolens (en ook zonneparken) verandert onze energievoorziening drastisch, zowel in technische en juridische zin als sociaal en landschappelijk. Als relatief jonge nieuwe sector is ook de communicatie & PR groeiende. Veel terrein is onontgonnen, en daar hou ik van. Met een klein bureau werkt NWEA keihard achter de schermen aan de groene energiebron die bij ons eigenlijk altijd beschikbaar is: de wind.

Waar grijze energievarianten onder de grond zitten en daarmee een soort vanzelfsprekendheid heeft (ons licht gaat altijd aan), heeft groene energie impact op ons landschap. Groene energie kun je zien. En dat is ff wennen. En dat is niet perse erg. Een duurzaam leven betekent een bewust leven. Het betekent je elke dag afvragen of je met de auto moet of dat je misschien ook met de fiets of trein kan. Het betekent dat je je afvraagt of je überhaupt moet reizen, misschien kan die meeting ook wel online.

Ik help NWEA met zeer veel plezier als adviseur PR en communicatie over hun grotere strategische dossiers, bij ledencommunicatie en lobby, bij alle contacten met journalisten en media en -tijdelijk- ook bij de overige communicatiezaken.

Contact

Buiten de lijntjes is nog altijd op het papier

Contact heb ik het liefst face to face, persoonlijk… dus mail of bel me en ik kom naar je toe voor een gesprek.  Heb je haast en spoed en kun je niet wachten? Stuur dan een appje of een sms.

Geïnteresseerd in een training?