PR-advies Eurofins

Sinds de uitbraak van de Coronacrisis help ik laboratorium Eurofins Clinical bij de PR en de omgang met media. Als laborant sta je eigenlijk niet zo vaak in het nieuws. Maar dat veranderde toen heel Nederland massaal getest moest worden en er met stoom en kokend water een enorm laboratorium, het Hoog Volume Lab, uit de grond gestampt moest worden.

Ik ben ingehuurd als mediatrainer, maar vooral ook als tweede paar ogen bij het team communicatie wat de rijdende trein op de rails moet houden. Een rol die mij goed past, vanuit mijn crisiservaring weet ik hoeveel druk er op je staat als de telefoon de hele dag rinkelt. Juist daarom wil je soms een pas op de plaats nemen en is het fijn als iemand je daarbij helpt. Ik lees mee en tegen op woordvoeringslijnen, PR-plannen en persberichten. Ik sluit aan bij brainstorms en strategische sessies en ben achtervang als de reguliere persvoorlichter niet kan.

Contact

Buiten de lijntjes is nog altijd op het papier

Contact heb ik het liefst face to face, persoonlijk… dus mail of bel me en ik kom naar je toe voor een gesprek.  Heb je haast en spoed en kun je niet wachten? Stuur dan een appje of een sms.

Geïnteresseerd in een training?