Werkwijze

ECHT IN CONTACT

Ik help en ondersteun mensen en organisaties die écht in contact (willen) staan met iedereen om hen heen. Maatschappelijk betrokken organisaties die de wereld een beetje beter willen maken. Van PR tot media; van communicatie tot events.

Vele rollen
Ik ben je motiverende trainer, je vrolijke tegendenker, je supersnelle ghostwriter, je rondbellende PR-dame. Snap jij dat de buitenwereld binnen is en de binnenwereld buiten; maar zoek je hulp en advies om je verhaal en diensten met meer mensen kunt delen? Laten we dan vooral afspreken!

Mijn visie: van de frontlinie naar over de linie
We gaan van de communicatieafdeling in de frontlinie naar een organisatie die over de hele linie goed communiceert. Hoe laat je de controle dan los? Hoe vind je de juiste mensen om het verhaal te vertellen? Wat zijn de afspraken, hoe train je ze en wat leer je ze dan? Dat zijn de leuke vragen om mee te worstelen. Samen; terwijl we altijd te weinig tijd denken te hebben, te veel ambities, te ingewikkelde issues en te veel kleine problemen.

Waarvoor huur je mij in
Ik help en denk mee. Gewoon via lezingen, workshops, creatieve brainstorms, startups, door jouw verhaal de juiste woorden te geven, training on the job of gewoon in een gesprek tijdens een wandeling buiten:). Daarbij pak ik de rol van PR-adviseur, woordvoerder, schrijver tot strategisch communicatieadviseur, coach, workshopbegeleider, mediatrainer, docent of evenementenorganisator.

Iets actiefs met de pers
Zelf actief de pers opzoeken is voor veel organisaties nog best lastig. Wanneer doe je dat, wat schrijf je en wie benader je behalve die paar vaste contacten? Ik ondersteun jou bij het opzetten van een actief persbeleid waarbij jij de regie pakt. We vertalen je jaarplanning en communicatiestrategie naar een actieve perskalender met momenten waarop jij komend jaar de pers opzoekt. Ik kan de persberichten voor je schrijven en zorg voor een gerichte verzending naar journalisten of we bereiden samen jouw optreden voor.

Thema’s die mijn hart sneller doen kloppen maken de wereld een beetje beter
Natuur, duurzame energie, kinderen, jongeren, gezond en blij leven, deeleconomie, vakmanschap, media en crisis.

Nieuwsgierig de dame achter de lach? Dat vertel ik hier:)

Contact

Buiten de lijntjes is nog altijd op het papier

Contact heb ik het liefst face to face, persoonlijk… dus mail of bel me en ik kom naar je toe voor een gesprek.  Heb je haast en spoed en kun je niet wachten? Stuur dan een appje of een sms.

Geïnteresseerd in een training?