Marjet

Over mij
Ik ben Marjet. Geboren in 1977 en daarmee vier jaar jonger dan mijn guilty pleasure: een 2CV (AK400 uit 1973). Ik verwonder me graag, spaar oneliners en bijzondere mensen om mij heen. Mensen die net naast de gebaande paden wandelen en onverwachte wendingen nemen. Om samen creatieve oplossingen te verzinnen voor ogenschijnlijk onoplosbare problemen. Ik ben een buitenmens met een adoratie voor de regenboog, sneeuwklokjes en ik heb een vreselijke hekel aan bladblazers én aan slimme mensen die dom doen. Ik ben mama van Plien en Tijl en liefde van Timo. 

Ontdekkende blije wereldverbeteraar
Als wereldverbeteraar wil ik de wereld een beetje vrolijker, mooier en groener achterlaten dan hoe ik hem vond. En elke kleine stap helpt. Dus ik ga graag op pad met mijn springende kinderen, lieve familie, opstandige pubers, verdwaalde zielen, chaotische filosofiedocenten, stoere boswachters, oldtimermonteurs die alles kunnen maken en mijn dansende nachtvlinderende vriendinnen. Als positivist heb ik de natuurlijke neiging om alles rooskleurig te zien; al heb ik aan den lijve ervaren dat bij groei en groter worden ook pijn hoort. Dus ook die omarmen we dan maar gewoon in de wetenschap dat het een spiegel is waarvan je mag leren.

Puzzelen met de mens
In 2001 ben ik afgestudeerd als ir. aan de Wageningen Universiteit als landschapsplanoloog. Al tijdens mijn studie merkte ik dat puzzelen met menselijk gedrag en de communicatie tussen mensen mij meer interesseerde dan het puzzelen met grond en functies. Daarom de keuze om zoveel mogelijk focus te leggen op communicatie en sociologie. Logisch dat daarna in mijn werk communicatie en de groene wereld elkaar bij voortduring vonden en -nog steeds- vinden. Al is mijn blik in de loop der jaren verder verbreed naar goede doelen, energie, organisatieontwikkeling en dat het liefste met heel veel geluk en plezier in je werk.

Makkelijk contact 
Als positivist hou ik ervan om altijd te lachen, creatief te zoeken naar andere oplossingen en bovenal de kritische vragen te stellen (met een knipoog). Ik werk hard, snel en reageer altijd op mails of een app/sms. Samenwerken moet soepel en makkelijk gaan; we gebruiken elk medium wat we handig vinden om elkaar op de hoogte te houden.

Laten we aan de slag gaan!

Contact

Buiten de lijntjes is nog altijd op het papier

Contact heb ik het liefst face to face, persoonlijk… dus mail of bel me en ik kom naar je toe voor een gesprek.  Heb je haast en spoed en kun je niet wachten? Stuur dan een appje of een sms.