Colleges & studentenbegeleiding

Als dochter van twee docenten zit het lesgeven mij in het bloed. Ik geniet ervan om mensen te coachen, te trainen en te ondersteunen in hun ontwikkelingsproces. Daarbij breng ik praktijk en theorie bij elkaar. En bij mij zit je niet stil; je moet zelf ook aan de slag als leerling! Al sinds 2009 sta ik met grote regelmaat voor de klas, met name in het HBO. Dat begon met gastcolleges en is inmiddels uitgegroeid tot een breed scala aan lessen en begeleidingen. Met sommige van de oud-studenten werk ik vaak ook samen na hun afstuderen. Onderwerpen gaan breder dan alleen pers & media of woordvoering. We duiken ook in spinning, framining, brainstormen over gedragscommunicatie en overheidscommunicatie. 

De afgelopen jaren werkte ik veel voor de communicatieopleidingen van de Haagse Hogeschool en de Hogeschool Leiden. Maar ik gaf ook gastcolleges bij de Hogeschool Utrecht, Van Hall Larenstein en Wageningen Universiteit. Zo was ik

  • Hoofddocent (incl examinering) voor derdejaarsminor Pers&Media
  • Hoofddocent (incl examinering) tweedejaarsvak Media & Persvoorlichting
  • Hoofddocent (incl examinering) tweedejaarsvak Methoden van Onderzoek
  • Hoofddocent (incl examinering) eerstejaarsvak Medialandschap
  • Scriptiebegeleider voor afstuderen
  • Tweede lezer bij afstuderen
  • Begeleider voor stagiaires

Ben je student en wil je gewoon eens brainstormen over hoe nu verder, over een casus waar je niet uitkomt? Voel je altijd vrij om contact met me op te nemen. Ik drink graag koffie met je.

Ben je docent en zoek je een gastdocent? Bel vooral; LEUK!

Contact

Buiten de lijntjes is nog altijd op het papier

Contact heb ik het liefst face to face, persoonlijk… dus mail of bel me en ik kom naar je toe voor een gesprek.  Heb je haast en spoed en kun je niet wachten? Stuur dan een appje of een sms.

Geïnteresseerd in een training?