Woorden. We vinden ze best lastig en moeten soms vreselijk zoeken naar de juiste. Je moet er maar van houden. Sommige mensen tikken zo een velletje vol, anderen staren uren naar een leeg papier. Voor diverse klanten help ik de woorden vinden. Vaak is er meer aan de hand dan alleen het niet kunnen vinden van de juiste woorden. Vaak is het ook een zoektocht naar ‘Wie ben ik nou werkelijk en Wat kan ik leveren als dienst‘. Werkend aan je website is die vraag het meest prominent. Want dan wordt het ineens zwart op wit en oh zo echt. Het draait bij mij om het beeld en de tekst. Voor websites technisch bouwen en vindbaar maken werk ik altijd samen met anderen. 

 

Gezondzijn met Barbera

Barbera Eijgel ken ik al jaren en ze is één van de meest kundige gezondheidshelpers die ik ken. Van oorsprong fysiotherapeut maar inmiddels zoveel meer. Ze zoekt naar de verbinding tussen moderne westerse geneeskunde en de complementaire geneeswijzen. Daarbij helpt ze haar klanten om een weg te vinden in het woud van oneindige keuzes. Bijna alles wat je doet is namelijk of gezond of niet gezond of heeft nog een maar…. Dus het gaat over: hoe ga ik ermee om? Ik hielp Barbera haar woorden vinden voor haar website, flyer en andere middelen en help haar om de communicatie-acties te prioriteren. We zochten de juiste werkvorm: Barbera praat en ik typ. Die vorm werkt. Dat bleek fijn. Bekijk haar website op www.barberaeijgel.nl.


Barbera Eijgel –  Yin-Yoga fysiotherapeut

“Marjet heeft woord en beeld gegeven aan mijn intuïtief handelen. Zij heeft “mijn zijn” in de website gelegd en dat is méér dan een paar woorden en plaatjes…”


Het transformatiespel met Roos

Roos Zierikzee is een coach en trainer en toevallig kwamen we elkaar tegen. Net als Barbera worstelde Roos met het vinden van de juiste woorden. Toen we elkaar ontmoetten zat ze in de hernieuwde opstart van haar adviesbureau. Ik speelde bij haar het transformatiespel; een zeer bijzondere trainingsmethode die je spelenderwijs diep bij met eigen emoties, kansen en worstelingen confronteert. Na een periode uit de running te zijn geweest door ziekte wilde ze nu weer aan de slag. Roos is een zeer kundige persoonlijke trainer die altijd werkt vanuit het contact tussen mensen onderling. Daarbij gebruikt ze geen digitale middelen maar vooral haar nieuwsgierigheid, kracht van persoonlijk contact en enorme koffer vol trainingsmethodieken die ze zich eigen maakte in haar lange carrière als trainer. Ook bij Roos heb ik geholpen om de juiste woorden te vinden om haar verhaal te vertellen. Dat bleek nog best lastig om tientallen jaren ervaring samen te vatten. Maar een aantal sessies samen naast de computer bleken uiteindelijk dé werkwijze voor goed resultaat Bekijk haar website op www.rooszierikzee.nl.

 

Met een glimlach aan de slag voor Arne

Arne en ik kennen elkaar via Prolander waar we beiden zijn ingevlogen om deze nieuwe jonge ambtenarenorganisatie met veel oudgedienden te helpen hun blik te verbreden en creatief aan de slag te gaan. Na een aantal strategische schrijfsessies voor Prolander vroeg Arne of ik ook wilde helpen met wat andere schrijfklussen, zoals voor zijn website. Waar Arne een kei is in zeer complexe gebiedsprocessen sturen en begeleiden, weet hij ook waar zijn kracht niet ligt. Dus heeft hij in twee korte sessies – waarin we veel hebben gelachen – tegen mij aan gepraat en heb ik daarna de teksten voor de site gemaakt. Zo simpel is het soms:). Meer over Arne op www.swarteruimte.nl


Arne Swart, eigenaar Swarteruimte

Samenwerken met Marjet gaat automatisch. Open minded, inlevend! Voor het vormgeven van mijn communicatie stelt ze de juiste vragen om snel te komen tot de juiste toon en strategische boodschap. Wat fijn!”