Helen ontmoet ik via via. Zoals het altijd gaat. Via via komen mensen op mijn pad waar ik van kan leren en die mij weer verder kunnen helpen. Vanaf het eerste moment hebben Helen en ik een klik. We kijken op de wereld vanuit een brede liefdevolle blik waarbij we graag willen blijven leren en ontdekken. Waarbij elke tegenslag een reden is om in je eigen spiegel te kijken en je af te vragen; waarom raakt me dit nou zo? 

 

Helen blijkt -naast een liefdevolle vrouw en inmiddels vriendin- bovendien een waanzinnige masseuse. En laat ik dat nou heel erg lekker vinden:). Tegelijkertijd worstelt ze met taal en spelling. Met vragen als hoe geef ik woorden aan dat wat ik doe want ik doe zoveel en ik krijg het niet samengevat. Zo komen onze krachten samen. Ik help haar de woorden te vinden voor haar verhaal. Met name op haar website, maar ook in de factsheets die ze naar klanten stuurt met aanvullende informatie. En zij masseert mij af en toe. Wat een feest.

PS: over social media marketing van je eigen kleine onderneming hoef ik Helen niets uit te leggen. Dat doet ze geweldig. Kijk maar eens op haar Facebookpagina

Meer over Helen lees je op www.helenadriana.com.

 


Dankzij Marjet ben ik zichtbaar en heb ik een website met teksten waar ik super trots op ben. Als massagetherapeut kan ik goed vertellen maar ze opschrijven is een vak apart. Ik gaf Marjet in woorden aan wat ik mijn klanten wilde vertellen.
Ze luisterde goed en hielp me om tot de kern te komen, door mijn specifieke vragen te stellen. Terwijl ik mijn verhaal vertelde begon ze te schrijven. Ik vind het heel prettig om met haar samen te werken en hoop dit in de toekomst nog veel meer te doen. Als ik aan Marjet denk, komen deze woorden omhoog: natuurtalent, snapt de business, schrijft vanuit haar hart, ik vind je een geweldig mens!
Lieve Groet, Helen Adriana