Ik ben Marjet. Geboren in 1977 en daarmee vier jaar jonger dan mijn oudste 2CV (AK400 uit 1973).┬áIk verwonder me graag, spaar oneliners en bijzondere mensen om mij heen. Mensen die net naast de gebaande paden wandelen en onverwachte wendingen nemen. Om samen creatieve oplossingen te verzinnen voor ogenschijnlijk onoplosbare problemen. Zeg maar: ‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan‘.

Als wereldverbeteraar wil ik de wereld een beetje vrolijker, mooier en groener achterlaten dan hoe ik hem vond. En ik geloof dat elke kleine stap daarbij helpt. Dus ik ga graag op pad met mijn springende kinderen, lieve familie, opstandige pubers, verdwaalde zielen, chaotische filosofiedocenten, stoere boswachters, oldtimermonteurs die alles kunnen maken en mijn dansende nachtvlinderende vriendinnen.

In 2001 ben ik afgestudeerd als ir. aan de Wageningen Universiteit als landschapsplanoloog. Al tijdens mijn studie merkte ik dat puzzelen met menselijk gedrag en de communicatie tussen mensen mij meer interesseerde dan het puzzelen met grond en functies. Daarom de keuze om zoveel mogelijk focus te leggen op communicatie en sociologie. Logisch dat daarna in mijn werk communicatie en de groene wereld elkaar bij voortduring vonden en -nog steeds- vinden. Al is mijn blik in de loop der jaren verder verbreed naar goede doelen, energie, organisatieontwikkeling en dat het liefste met heel veel geluk en plezier in je werk.

Als positivist hou ik ervan om altijd te lachen, creatief te zoeken naar andere oplossingen en bovenal de kritische vragen te stellen (met een knipoog). Ik werk hard, snel en reageer altijd op mails of een app/sms. Samenwerken moet soepel en makkelijk gaan; we gebruiken elk medium wat we handig vinden om elkaar op de hoogte te houden.

Laten we aan de slag gaan!